Workshops

Workshops op maat voor onderwijs, particulieren en bedrijven. Van vrijgezellenfeest tot teamuitje of workshop in de klas. Heeft u een gelegenheid die u swingend wil aankleden? Ik zet dans in voor een moment van verbinding en plezier!

Voor iedere gelegenheid!

“Workshops vol ritme, swing en vooral plezier!”

Vrijgezellenfeest, teamuitje of in de klas!

Afrikaans

In deze workshop leer je de basis van Afrikaanse dans. Op de warme en ritmische klanken kan niemand stil blijven staan!
Samenwerken, verbinden en plezier staan hierbij centraal! Een echte aanrader voor een vrijgezellenfeest, teamuitje of ander evenement.

Braziliaans

In deze workshop leer je de basis van Braziliaanse dans. Of we nu duiken in de samba of in de Afro ritmes van Brazilië, swingend wordt het zeker! Samenwerken, verbinden en plezier staan hierbij centraal! Een echte aanrader voor een vrijgezellenfeest, teamuitje of ander evenement.

Geïnteresseerd?
Neem contact op voor een offerte.

Dans in de klas! 

Afrikaans & Braziliaans in de Mix!

We maken kennis met Afrikaanse en Braziliaanse dans, de muziek én de culturele achtergrond. We leren nieuwe moves en gaan onze eigen creativiteit inzetten om samen tot iets moois te komen. Van Samba tot Afro, iedereen danst mee! Samenwerken en plezier staan centraal!
Deze workshops zijn bedoeld voor scholen en educatie, afgestemd op kinderen en jongeren.

DANS in de KLAS: Samenwerken en plezier!

Enthousiast?

Ik denk graag mee over hoe we jouw gelegenheid kunnen aankleden met dans en energie! Stuur me een berichtje en ik neem snel contact met je op.