Workshops

Workshops op maat voor het onderwijs, particulieren of bedrijven. Van vrijgezellenfeest tot teamuitje. Heeft u een gelegenheid die u swingend wil aankleden? Ik zet dans in voor een moment van verbinding en plezier!


Workshops voor iedere gelegenheid

Afrikaans

In deze workshop leer je de basis van Afrikaanse dans.  Op de warme en ritmische klanken kan niemand stil blijven staan!
Samenwerken, verbinden en plezier staan hierbij centraal! Een echte aanrader voor een vrijgezellenfeest, teamuitje of ander evenement.

Braziliaans

In deze workshop leer je de basis van Braziliaanse dans. Of we nu duiken in de samba of in de Afro ritmes van Brazilië, swingend wordt het zeker! Samenwerken, verbinden en plezier staan hierbij centraal! Een echte aanrader voor een vrijgezellenfeest, teamuitje of ander evenement.

Prijsindicatie

Groepsgrootte tussen 10 en 30 personen:
inclusief locatie: € 260,-
exclusief locatie: € 230,-

Voor andere groepsgrootte, neem contact op

Geïnteresseerd? Neem contact op voor een offerte.


Afrikaans/Braziliaans in de MIX!

Deze workshops zijn speciaal bedoeld voor scholen en aangepast aan de doelgroep kinderen en jongeren.

We maken kennis met Afrikaanse en Braziliaanse dans en muziek en de culturele achtergrond. We leren nieuwe moves en gaan onze eigen creativiteit inzetten om samen tot iets moois te komen. Van Samba tot Afro, iedereen danst mee!

Prijsindicatie op aanvraag


Enthousiast?

Ik denk graag mee over hoe we jouw evenement kunnen aankleden met dans en energie! Stuur me een berichtje en ik neem snel terug contact op.