Danscursussen

Energieke en Dynamische lessen met Afrikaanse en Braziliaanse dans als uitgangspunt om je bewegingsvrijheid te ontdekken.


Ritme en plezier

Haar positieve benadering en enthousiaste manier van lesgeven maken haar lange tijd tot favoriete docent bij vele leerlingen.

Danscursussen Utrecht

Afrikaanse & Braziliaanse Dans

“Lessen vol ritme, swing en plezier!”
In deze cursus gaan we aan de slag met ritme en swing in de beweging. Daarnaast komen ook coördinatie, conditie, houding, gebruik van ruimte en een stukje techniek voorbij. Dit alles gaat uiteraard gepaard met een dosis plezier!
Wanneer: Dinsdag & Donderdag: 20.00 – 21.00
Check je Cursuspas in de winkel.

Afro X Plore Class

“Wil je nog wat meer uitdaging en creatie?!”
In deze cursus duiken we dieper in de dans en het creatie proces. Op ontspannen wijze gaan we samen maken, improviseren en aan de slag met thema’s en choreografie. Deze cursus is om de week in combinatie met Afrikaanse & Braziliaanse dans op dinsdag of donderdag.
Wanneer: Dinsdag (om de week): 21.00 – 22.00
Check je Afro X Plore pas in de winkel.

Enthousiast?

Zin in een danscursus of eens uitproberen? Koop je cursus, proefles of proefpas in de winkel klik hier en reserveer zo je plek! Ben je benieuwd naar lessen of workshops in jouw stad of heb je een andere vraag stel die dan gerust. Er volgt zo snel mogelijk een reactie. Zie hier het aanbod voor Utrecht.

Dinsdag:
20.00-21.00 Afrikaanse & Braziliaanse Dansles
21.00-22.00 Afro X Plore Class
Donderdag:
20.00-21.00 Afrikaanse & Braziliaanse Dansles

Locatie:
Oudwijkerdwarsstraat 148, Utrecht
Let op: De ingang is op dinsdag om de hoek. Met rug naar voordeur ga je 3x rechts en zie je in het hofje de zaaldeur. Op donderdag meestal via voordeur.